vineri, 30 noiembrie 2012

HP and fashion? Perfect combination



Daca stam sa ne gandim la domeniile cu care tehnologia a relationat de-a lungul timpului ne dam seama ca aceasta a avut o evolutie destul de independenta. Insa, pentru unele companii, inovarea si deschiderea la nou au ocupat si ocupa un rol important in cultura organizationala, relatiile de colaborare fiind vazute ca adevarate oportunitati.

Vorbind despre companii ca HP, ne putem astepta la colaborari cu totul sepciale. Punandu-ne intrebarea ce pot avea in comun doua lumi total diferite, ne oprim asupra relatiei HP - fashion, iar raspunsul este unul simplu: seria de laptopuri semnata de Viviene Tam. 
 
Astfel, pentru prima data in istorie, in carul unuia dintre cele mai in voga evenimente din lumea modei, saptamana modei de la New York, moda si tehnologia s-au intalnit, facandu-si aparitia direct pe catwalk.  Anul 2009 a marcat cea mai chic lansare a noului model HP mini 1000, model ce reflecta perfect caracterul femeii moderne, pasionata de moda, insa preocupata de tehnologie.
Designerul de origine chineza a avut ca sursa de inspiratie pentru aceasta colectie modele florale preluate din cultura chineza, modele ce le-a transpus si in imaginea HP mini 1000.



Iar aceasta colaborare nu s-a oprit aici. In anul 2010, a aparut urmatorul model al seriei, HP Mini 210. Plecand de la o poveste clasica de dragoste, Butterfly Lovers (Romeo si Julieta varianta chineza), creatoarea a uimit din nou audienta prin designul original realiat cu ajutorul formelor si culorilor delicate, intruchipand fluturi.



Inspirati de natura, atat designerul cat si compania HP au urmarit prin aceasta colaborare sa aduca viata, culoare si personalitate tehnologiei, canalizandu-si intreaga creativitate pentru a realiza aceste piese  "fashionabel" pentru femeile moderne.
So how chic can technology get?



Asteptand cu sufletul la gura urmatoarea colaborare Vivienne Tam - HP, pe care creatoarea a anuntat-o inca din anul 2010, nu pot spune decat ca aceste piese reprezinta o dovada cat se poate de realista a unei colaborari inteligente si ca viitorul laptop (sau poate ultrabook) lansat va fi cu siguranta un must have pentru femeile din intreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu