marți, 20 noiembrie 2012

Nice to meet you HP!



Continuand cursurile oferite de compania HP si trecand la un nou modul de mult asteptat - intalnirea cu cei de la HP, am avut o surpriza extrem de placuta. Aseara, placerea a fost de partea mea in a-l cunoaste pe Andrei Romanescu, managing director al Global e-Business Operations Centre, pe scurt GeBOC. 


Moderand o discutie foarte interesanta, Andrei a reusit sa transmita acea parte „soft” a companiei, facandu-ma sa inteleg substratul de valori pe care il cultiva precum si viziunea, misiunea si strategiile urmarite si promovate atat in mediul intern cat si cel extern. Mai mult, statutul notiunii de „colegialitate si a fi coleg” mai presus de ierarhie si subordine facut m-a sa realizez ca nu ma aflu in fata unei simple companii, ci a unei companii responsabile sau as putea sa-i spun companie „cu suflet”.

Dupa aceasta intalnire pot spune ca echipa HP nu este formata doar din angajati, ci din persoane deosebite, persoane ce inca viseaza si pentru care nu exista nici o limita, nici macar atunci cand vor sa realizeze un nou record Guinness BOOK. So let's open our umbrellas and start dancing!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu