marți, 13 noiembrie 2012

New week... New James Bond and more


Pentru a-mi face intrarea cum se cuvine în ”blogosferă” cred că cea mai potrivită postare ar fi una legată de o activitate recentă, să-i spunem interesantă. Astfel, am să va povestesc despre filmul vizionat ieri seară și anume ultimul film din seria James Bond, Coordonata Skyfall.

Din punctul meu de vedere, filmul a fost unul foarte bun, minunat aș putea spune. Actorii principali, cum ar fi Daniel Craig  zis și James Bond:) (nu mă puneți să enumăr mai mulți, cultura mea cinematografică se află într-un stadiu încă incipient) au jucat magnific. Filmul a reușit să trezească în mine acel spirit pur englezesc, mai ales prin prestanța lui Daniel Craig, care uimește de fiecare dată cu o înfățișare fizică impecabilă și o atitudine specifică unui englez adevărat. Scenariul este unul foarte inteligent, are ritmul perfect precum și, din nou ceva englezesc, acea notă de umor ironic.


Acțiunea în ansamblu este destul de realistă, spre deosebire de ultimul film vizionat din zona agenților secreți  Mission Impossible - Ghost Protocol, care ar putea fi foarte ușor încadrat în domeniul SF (sau cine știe cât de aproape este civilizația umană de escaladarea zgârie-norilor cu ajutorul unor super mânuși gravitaționale??).

Per total vă recomand să vedeți acest film, iar acum să trecem la aspecte mai „lumești” ce țin de hărnirea pasiunilor mele și anume ce a purtat „the Bond girl” la lansarile de film de prin Europa și nu numai:)

Frumoasa actriță franceză Berenice Marlohe a fost o prezență fabuloasă pe covorul roșu, adoptând ținute care i-au pus în evidență formele seducătoare și corpul bine sculptat.

Printre preferatele mele se regăsește și ținuta compusă din pantaloni albi masculini și top cu detalii din pene marca Alexander McQueen, purtată la lansare filmului de la Paris.


De asemenea, rochia stil sirenă marca Elie Saab (Paris) precum și cea cu accente prețioase aurii, creație Oscar de la Renta (Los Angeles), au contribuit la apariții cu adevărat memorabile.




Cireașa de pe tort o reprezintă creația designerului englez Vivienne Westwood purtată la lansarea filmului de la Londra. Actrița a asortat minunata rochie de culoare roșie cu bijuterii ale creatorului englez Stephen Webster și pantofi Christian Louboutin.

Mai multe ținute le puteți găsi și la adresa http://www.vogue.com/vogue-daily/article/femme-fatale-skyfall-star-berenice-marlohes-red-carpet-style/#1

Enjoy!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu