joi, 15 noiembrie 2012

0 1 2 3 4 ..... and MMM for H&M



Dupa cum ne-am obisnuit, unul dintre magazinele noastre preferate, H&M, ne uimeste in cotinuare prin colaborarile sale cu marile case de moda si trendsetteri. Anul acesta, dupa Marni si Anna dello Russo, H&M ne surprinde prin fabuloasa colaborare cu Maison Martin Margiela.

Noua colectie poate fi considerata o opera de arta a casei de moda, insa o opera de arta realizata intr-un mod accesibil. Astfel, stilul unic al casei Margiela pune accentul pe forme si pe detaliile de volum.  Articolele vestimentare supradimensionate, cu care ne-am obisnuit in ultimele colectii ale MMM, nu vor lipsi nici din colectia prezenta.


De fapt, aceasta colectie este compusa dintr-o serie de reeditari ale diferitelor sezoane MMM, sezonul de origine fiind mentionat pe eticheta produsului. Dupa cum au declarat reprezentantii casei de moda, modelele acestei colectii pun accent pe deconstruirea anumitor piese vestimentare pentru a scoate in evidenta procesul de croire: sacouri cu tiparul de croitorie la vedere, pantaloni transformati in fusta...

Astfel, dupa lungi asteptari inca din luna iulie, astazi a avut loc lansarea oficiala a noii colectii in mai bine de 230 de tari, printre care si Romania, unde a fost gazduita de magazinul Baneasa Shopping City. So... go and get it while it's hot!

Personal, cred ca este o colaborare reusita, wishlist-ul pentru acest sfarsit de an marindu-se deja cu cateva piese:



Colectia integrala cat si preturile le puteti gasi online, pe pagina H&M:
http://www.hm.com/ro/subdepartment/LADIES?Nr=4294900210#Nr=4294900210&size=100

De asemenea, pentru cei care considera aceste piese ca fiind un pic extravagante sau greu de combinat, Andreea Raicu ne propune cateva idei de styling: http://www.andreearaicu.ro/moda/tendinte-de-moda/ghid-de-stying-pentru-piesele-margiela-for-hm-in-tinutele-tale-de-zi-cu-zi

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu