marți, 27 noiembrie 2012

Hp... The ultimate printing solutions



Multi dintre noi, cand spunem HP, ne gandim involuntar la un device de printare, respectiv o imprimanta. Aceasta imagine ne-a fost indusa pe buna dreptate, deoarece HP este unul dintre liderii mondiali pe acest segment de piata, cel al produselor de printare si imagistica.

Compania a devenit renumita prin faimoasele imprimante Inkjet, lansate in anul 1984, sub denumirea de ThnikJet. Aceste produse au fost cu adevarat revolutionare pentru acea vreme, intrunind o serie de avantaje cheie: calitatea ridicata a imaginii printate, rapiditate si pret rezonabil. Marele entuziasm al publicului era hranit si de faptul ca generatia ThinkJet punea capat unei ere destul de zgomotoase, cea a imprimantelor matriciale. And here she is...




Si cum inovarea reprezinta o componenta importanta a universului HP, aceste modele nu s-au oprit aici. Ulterior a aparut QuietJet, dupa cum ii spune si numele imprimanta tacuta, ce se facea remarcata printr-o tehnologie mai rapida decat a predecesoarei ei dar si prin lipsa aproape totala a zgomotului.

Insa cel mai cunoscut produs HP de acest tip a fost imprimanta DeskJet, lansata in anul 1988. Combinand calitatea unei printari de tip laser cu rapiditate si folosirea hartiei comune (A4) si a capacitatii de a printa continuu.


Mai mult, HP a revolutionat piata in acest domeniu prin inlocuirea cartuselor permanente cu cele de unica folosinta. In timp ce principalii competitori foloseau cartusele permanante, ce ridicau diverse probleme precum infundarea, blocarea si necesitau inlocuirea, compania Hp garanta o inalta calitate a printarii pe intreaga durata de viata a imprimantei.


Aceasta generatie de imprimante au bus bazele Deskjet-urilor actuale produse de HP precum si liniilor profesionale de imprimare foto. Bazate pe tehnologia cu jet de cerneala termica, aceste imprimante pastreaza renumele HP si surprind mereu prin calitatea superioara a imagii printate, forme si aspect modern si rapiditate. So, if you're thinking of getting a new printer aim straight for quality! You definitely have where to choose from...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu