duminică, 2 decembrie 2012

Let's be responsible this Christmas!



An de an, cu totii asteptam cu nerabdare sarbatorile de iarna. De ele ne leaga mereu ceva special, cum ar fi acea atmosfera idilica cand stam in casa si decoram bradul, ascultam colinde, pregatim prajituri, iar afara ninge linistit, sau activitatea de dinainte cand alergam nebuneste prin mall-uri si magazine pentru a gasi cadoul potrivit pentru persoanele iubite.


Daruim cadorui, primim cadouri, suntem mai buni si mai darnici. Dar ce ar fi ca de acest Craciun sa facem ceva mai deosebit, o bucuie pentru cineva care ne-ar fi mereu aproape si ne-ar iubi neconditionat. Ce-ar fi sa oferim un camin pentru un un catel sau o pisica fara stapan. 

Multi dintre noi iubim animalele si ne dorim unul langa noi sau poate chiar avem... Insa sunt o gramada acolo in strada care au cu adevarat nevoie de noi. Este foarte simplu sa adopti un catelusi sau o pisica, sunt atatia omanei cu suflet mare care intermediaza aceste adoptii, acorda animalutelor adapost temporar si in plus nu te costa nimic. Si te asigur ca nu exista nici o diferenta intre animalutele de rasa si cele comune, singura lor greseala este ca nu s-au nascut sub o anumita eticheta.

Asa ca adoptati dragi cititori de bloguri si iubitori de animale; aveti posibilitati nenumarate si veti face una dintre cele mai frumoase fapte de acest Craciun. Va pot oferi si sugestii, vizitati cateva pagini pe facebook cu aceasta tema... sunt o gramada unde puteti gasi cel mai frumoase animalute insa si cele mai triste povesti, puteti ajuta persoanele implicate sau puteu deveni chiar voi un voluntar (http://www.facebook.com/adoptie.animalehttp://www.facebook.com/adoptii.pisicisicaini http://www.facebook.com/thecatroom?fref=ts si cel gestionat de mine http://www.facebook.com/andrei.min.7). Sau pentru un drum mai scurt va puteti duce la orice scara de bloc, la orice colt de strada si puteti face un animalut fericit pentru totdeauna, oferindu-i un adapost cand iarna este atat de aproape.

Cu aceste ucruri spuse mai pot spera doar ca  intr-o zi sa pot face mult mai multe pentu aceasta cauza si ca voi fi inconjurata de multi iubitori de animale care sa ma sprjine in ceea ce fac.

So... be responsable this Christmas and adopt a homeless animal!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu