sâmbătă, 22 decembrie 2012

Wish you all a HP Christmas!

Vorbind despre Craciun, care este atat de aproape, ne gandim cu totii la familie, la prieteni si la cei din jur. Suntem (sau ar trebui sa fim) mai buni si ne umplem de fericire cand simtim miros de cozonac, arome de specialitati culinare ce ne incurca calculele cu kilogramele (fara prea multa carne anul acesta, animals deserve a merry Christmas too) sau cand vedem bradul impodobit si casa decorata de Craciun.



Si sa nu uitam de cadouri, care sunt strans legate de acesta sarbatoare si pe care le asteptam sa apara sub brad cu sufletul la gura. De fapt cadouri primim peste tot, nu numai de la familie, acasa sub brad. La locul de munca, la o cafea sau un ceai cald cu prietena cea mai buna sau cu gasca de amici, mereu suntem surprinsi de mici daruri de Craciun ce ne inveselesc ziua.

Iar aceasta practica este puternic inradacinata in cultura multor companii. Spre exemplu la HP cei doi fondatori au fost alaturi de angajati de fiecare Craciun, oferindu-le cadouri, ganduri bune si mai mult un raport anual al activitatii companiei pentru a putea vedea fiecare cresterea inregistrata de companie si locul lor deosebit de important in realizarea acesteia. Iar bonusurile oferite de Craciun reprezentau o rasplata binemeritata de angajati, iar in semn de recunostinta  Bill si Dave le acordau personal.



Iar intr-o companie cu o adevarat cultura organizationala, bunele obiceiuri nu se pierd niciodata, chiar daca in prezent cei doi nu prea mai au cum sa inmaneze personal aceste cadouri. Iar HP nu a uitat nici de comunitatile locale, compania jucand rolul lui Mos Craciun in numerose cazuri umanitare si inveselind copii din numeroase colturi ale lumii (spre exemplu proiectul Grinch's Holiday Workshop pentru copiii din Manhattan).


Si sa nu uitam si de cadourile noastre deoarece HP nu a uitat nici acest detaliu. Oferta de sarbatori include o multitudine de solutii in ceea ce priveste cadourile pentu cei dragi, de la laptopuri de ultima generatie si imprimante ultramoderne, la minibookuri si accesorii pentru toate varstele sau chiar simple felicitari  ce le putem realiza in cadrul Creative Studio-lui de pe pagina lor de internet. Aici putem gasi unele dintre cele  mai frumoase sablonuri de felicitari pe care le putem personaliza dupa propriul gust,  pentru a le trimite persoanelor dragi (http://www.hp.com/hho/hp_create/themes_holidays_christmas.html). 



Mai sunt cateva zile pana la Craciun.... So you sill got time to do your Santa job for the loved ones and don't forget about a HP present, they will love it!

I wish a very Marry Christmas to HP and all it's employees around the word because they make it matter!

And, to cheer you up, a greeting from Dave and Bill:



Each  new  year  holds  its  own  special set of chal­
lenges  and  certainly  2013  will  not  be  an  exception. 
But  we  know  that the spirit of  creativity  and team­
work that pervades this company  assures  us  of sur­
mounting any  obstacles that may  arise. 
We  can all be thankful for  the  blessings  we  have 
enj oyed in our company  affairs  and in our personal 
lives  during 2012. Our best  wishes to  you  and  your 
families for a pleasant holiday season and a reward­
ing and satisfying new  year. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu